Free energy nedir ? Free enerji yapılabilir mi ?

Free Energy ( Bedava Elektrik )

Free energy nedir ?

Free energy ülkemizdeki karşılığı bedava elektrik anlamına gelmesiyle birlikte bunun üzerine youtube da yüzlerce video çekilmiş binlerce meraklı mücit tarafından izlenmiştir. Bazı kişilerin bazı elektronik ve/veya mekanik parçaları bir araya getirerek evlerinde bedava elektirik kullanmak için kendilerini parçaladıkları konudur. 
Bedava Elektrik Üretme
Bakınız sevgili dostlarım yukarıdada gördüğünüz gibi halkımız bir bütün olmuş türlü türlü fikirler, icatlar ortalıkta uçuşuyor. 

Free energy yapılabilir mi ? Bedava elektrik nasıl üretilir ?

Bedava elektirik üretilebilirmi ? Evet sevgili dostlarım bu gün bu konuya artık açıklık getirmek gerektiğinin farkındayım. Bundan sonrasını 2X dikkatli okumanızı şiddetle öneriyorum. Evet bedava elektrik diye birşey vardır. Üretilebilirmi ? Tabiki üretilebilir dünyada birkaç yerdede üretildiği gibi hatta bizde üretebiliriz. Peki bu kadar mühendisler yalan mı söylüyor ? Tabiki söylemiyor adamlar senelerce bu iş için okullarda kitaplarda dirsek çürütüyorlar. 

Önemli olan bedava elektrikten ne anladığın ? İkinci olarakta bedava elektrikten ne beklediğin ?

Bedava elektrik diye kendinizi yiyip bitirdiniz. Bedava elektrik senelerdir kullanan ülkeler var. Şimdi size kanıtları ile açıklıyacağım bedava elektriği.

Bedava Elektrik üretme yolları :

1. Güneş Panelleri 


Bedava elektrik güneş paneli
Bakınız yukarıdaki panelleri kuruduğunuz da 15 yıl kadar elektrik parası ödemenize gerek kalmıyor.
Güneş panelleri sarmadı ise hemen 2 ye geçelim efendim.

2. Rüzgar Türbinleri
Rüzgar türbini ile elektrik üretimi

Bakınız yukarıdaki tübini kurduğunuzda 15 yıl kadar elektrik parası ödemezsiniz.

Yok bunuda mı beğenmedin varsayalım köydesin evinin veya bahçenin yanında akarsu var o zaman hemen 3 e.

3. Su Türbinleri
Sudan elektrik üretme
Yuh bu koca şeyi nasıl yapayım veya yaptırıp ufacık suya takayım diyorsanız korkmayın ülkemizde bunların çok ufkaları da üretiliyor. Hatta biraz teknik bilgi birazda el beceriniz var ise bunu kendinizde yapabilirsiniz efendim.

Adamlar size bedava elektrik için zaten imkan sağlamış. Unutmayın ki kanunlar gereği hiçbirşeyi doğada yoktan var edemezsiniz. Tabi bunun karşılığında var olan şeyide yok edemezsiniz. 😉

Sözlerimin sonuna yaklaşırken lütfen arkadaşlarım,sevgili dostlarım size günümüz teknoloji ile kullanabileceğiniz bedava elektrik üretebileceğiniz aletleri tanıttım. Aşağı koyduğum resimdeki gibi insanlarla dalga geçmek yada bazı paylaşım alanlarından para kazanmak için yapmayacağı soytarılık kalmayan insanlara inanmayınız. Bu muhteşem zeki arkadaş öyle birşey yapsa sizinle paylaşma ihtimali nedir ? Sen yapsan paylaşırmısın ? Yoksa dur şunu üretiyorken satıp az zengin mi olayım dersin ? Yani aşağıdaki resimde o dolayıp dolayıp kabloyu gemici tabiri ile kıçına da (KIÇ : Denizcilik teriminde geminin en sonu arka kısmı ) yani o 3 lü prizin son deliğinede soksan hiç birşey olmaz.
Sözde bedava elektrik









Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Evrenin Zerafeti (Menemen Teorisi)

Selamlamalar..